torser

TORSER

TORSER


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 240 EUR    
Pret promo: 192 EURCOMANDA

    Torser este un dispozitiv destinat protectiei organismului impotriva radiatiilor electromagnetice si echilibrarii bioenergetice, fiind astfel primul dispozitiv portal ce asigura protectie bioinformationala complexa la radiatii electromagnetice, psihotonice, geopatogene si de alta natura, cat si echilibrul bioenergetic.
    Totodata, Torser are la baza cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice, fiind conceput pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oamenii de stiinta ce au lucrat la neutralizarea reactorului de la Cernobil.
 
Tehnologiile utilizate la conceperea dispozitivului Torser
    Torser utilizeaza tehnologii precum "incarcare in camp de torsiune", nucleul matriceal quasi-fractalic si microgeneratorul magnetic cu polul sferic. Generatorul axial de torsiune cuprinde spatiul din interior, alcatuit dintr-un polimer complex, ce este supus unui generator activ de camp axial. Acesta asigura polarizare si protectie pentru o perioada de 8 ani, polimerul fiind alcatuit din aur, un metaloid precum este telurul si cupru.
    Nucleul matriceal quasi-fractalic asigura reproducerea interactiunii informationale a unui organ sanatos si pastreaza constanta vitalitatea mediului inconjurator. De asemenea, microgeneratorul magnetic cu polarizare sferica este eficient in ameliorarea afectiunilor, deoarece este singurul generator magnetic cu polarizare nordica in forma sferica.

Actiunea dispozitivului Torser
    Dispoziitvul Torser beneficiaza de o raza de actiune de 2.5 metri si functioneaza fara sa fie necesara o sursa de alimentare. Cu toate ca poate functiona fara alimentare electrica, este lipsit de efecte negative asupra sanatatii organismului, deoarece nu produce campuri electromagnetice nocive precum aparatura disponibila pe piata, ce utilizeaza priza electrica sau bateria.    
    Totodata, dispozitivul Torser de remarca prin faptul ca permite actionarea concomitenta pe toate cele trei nivele principale ale organismului, respectiv nivelul energetic, informational si fizic. Dispozitivul Torser este necesar pentru a neutraliza radiatiile electromagnetice ale aparaturii electronice, daundatoare sanatatii. Astfel, computerele, cuptoarele cu microunde, telefoanele mobile, televizoarele sau sistemele de radiotelecomunicatii in timp ce functioneaza prezinta campul axial de stanga (levorgir), acesta fiind o componenta a radiatiilor electromagnetice nociva, ce afecteaza sanatatea organismului.
    Eficienta dispozitivului Torser in contracarea acestor efecte este dovedita de zecile de mii de teste, efectuate cu ajutorul a diferite aparate medicale, precum complexul computerizat GDV-Camera. Totodata, dispozitivul Torser este protejat prin patent international in 84 de tari si a primit numeroase diplime internationale, precum "Produsului anului 2010" si  "Cea mai buna inventie". De asemenea, principiile de functionare sunt protejate prin 10 brevete speciale.
 
De ce este important sa utilizam dispozitivul Torser?
    Exista numerosi factori ce ne pun in pericol sanatatea, prin afectarea campului bionergetic al organismului si sistemul de aparare. Radiatiile electromagnetice, emise de aparatura electronica pe care o utilizam zilnic sunt daunatoare sanatatii. Cercetarile efectuate de oameni de stiinta, medici, igienisti, in centre si institutii importante la nivel international au demonstrat eficienta dispozitivului Torser in protejarea organismului impotriva radiatiilor electromagnetice.
    Alaturi de radiatiile electromagnetice, dispozitivul Torser ne ajuta sa ne protejam de zonele geopatogene, acestea fiind acele zone incarcate negativ, care creaza un camp nociv puternic, ce afecteaza atat oamenii, cat si plantele si animale. Dispozitivul Torser detine capacitatea de a neutraliza zonele geopatogene.
    Totodata, Torser este de un real folos in cazul persoanelor care trec prin anumite stari psihice negative, precum invidie, ura, furie, gelozie, rautate sau suparare, acestea avand rolul de a destabiliza campul energetic al oamenilor. De asemenea, aceste sentimente pot fi transmise cu usurinta persoanelor din jur, care dispun de un camp de energie slab. Astfel, dispozitivul Torser ne protejeaza de energia negativa transmisa de persoanele din jur, cat si de efectele daunatoare ale anumitor stari psihice negative prin care trecem.
 
Modul de amplasare a dispozitivului Torser
    Dispozitivul Torser se poate amplasa oriunde se afla o sursa de radiatii electromagnetice, datorita capacitatiile sale de a crea o zona de protectie biologica in jurul utilizatorului. Astfel, se poate amplasa in pozitie orizontala la o distanta de 5-10 centimetri in mijloc, in fata monitorului calculatorului, cat si in fata televizorului sau a cuptorului cu microunde. Astfel, Torser se poate amplasa intre aparatul electronic ce emite radiatii si om, pentru a asigura protectia sa biologica.
    De asemenea, se poate aplica local pe zona afectata, in mana sau in buzunar, iar tipul de utilizare variaza in functie de fiecare afectiune in parte, astfel incat se poate utiliza in prima zi pentru 25 de minute, urmand ca durata de utilizare sa creasca treptat pana se va ajunge la 10-12 ore pe zi. Totodata, dispozitivul Torser poate fi utilizat si de catre copii, insa nu in mod direct ci prin intermediul unui adult, Torser asigurand protectia copiilor impotriva radiatiilor la care sunt mult mai sensibil in comparatie cu adultii.
    Fiind usor de folosit, dispozitivul Torser asigura protectia biologica persoanelor care il utilizeaza.Torser
Despre Torser