torser

TORSER 5+3 Gratuit

TORSER 5+3 Gratuit


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 1680 EUR    
Pret promo: 960 EURCOMANDA

Promotie Torser 5+3 Gratuit

Daca doriti sa asigurati protectie bioenergetica intregii familii, prietenilor dumneavoastra, atunci puteti achizitiona pachetul promotional Torser 5+3 Gratuit, iar la 5 dispozitive Torser achizitionate veti primi 3 dispozitive Torser Gratuit. Astfel, veti achizitiona fiecare dispozitiv Torser la pretul de 120 Euro.

Acest pachet promotional este potrivit pentru orice familie si va ajuta sa asigurati protectie atat familiei cat si prietenilor. Totodata, pentru a creste eficienta dispoziitvului Torser pot fi utilizate mai multe dispozitive in acceasi locuinta sau spatiu, pentru a va proteja de numeorasele surse de radiatii electromagnetice ce pot exista intr-o locuinta, precum cuptorul cu microunde, televizorul, calculatorul sau aparatura electrocasnica.

Pentru a va proteja de radiatiile electromagnetice, este bine sa existe un dispozitiv Torser intre sursa de radiatii si dumneavoastra, motiv pentru care le puteti amplsa in apropiere de cuptorul cu microunde, de frigider sau in fata televizorului. Dispozitivele Torser sunt extrem de utile pentru a proteja copiii impotriva radiatiilor electromagnetice, acestia fiind mai sensibili decat adultii, insa pot fi utilizate si pentru a neutraliza efectele negative ale zonelor geopatogene, in aceasta situatie putand fi amplasate sub fiecare pat din locuinta dumneavoastra.

Astfel, prin utilizarea dispozitivelor Torser asigurati protectia bio-energo-informationala a dumneavoastra, a afamiliei si a prietenilor.Torser
Despre Torser