torser

TORSER 5+2 Gratuit

TORSER 5+2 Gratuit


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 1680 EUR    
Pret promo: 960 EURCOMANDA

Promotie Torser 5+2 Gratuit

Daca doriti sa asigurati protectie bioenergetica intregii familii, prietenilor dumneavoastra, atunci puteti achizitiona pachetul promotional Torser 5+2 Gratuit, iar la 5 dispozitive Torser achizitionate veti primi 2 dispozitive Torser Gratuit. Astfel, veti achizitiona fiecare dispozitiv Torser la pretul de 149,3 Euro, benefiind la aceasta promotie de o reducere suplimentara de 5%.

Daca se achizitioneaza mai mult de 2 bucati pretul unui Torser este de 220 Euro, astfel incat 5 dispozitive Torser costa 110 Euro, iar cu o reducere de 5% puteti achizitiona cele 5 dispozitive Torser cu 1045 Euro.

Totodata, puteti achizitiona cele 5 dispozitive Torser intr-o singura comanda sau puteti beneficia de promotie in termen de 30 de zile de la data ultimei comenzi. In acest mod, veti plati in urma tuturora achizitiilor facute, pretul final de 1045 Euro pentru promotia 5 + 1 Torser Gratuit, prin achitarea diferentei dintre pretul finalul si toate platile anterioare facute.

Daca spre exemplu ati achizitionat din una sau mai multe comenzi promotia 3+1 Gratuit, ati platit pentru 3 dispozitive Torser 660 Euro si ati primit 4 bucati, iar daca doriti sa beneficiati de promotia 5+2 Gratuit, pentru a cumpara inca 2 dispozitive Torser atunci trebuie sa achitati diferenta de 385 Euro si veti primi cel dea-l doilea Torser gratuit, primul Torser gratuit fiind cel pe care l-ati primit in cadrul promotiei 3+1 Gratuit.

Prin alegerea promotiei 5+2 Gratuit veti beneficia de cel mai mic pret per bucata de 149,3 Euro, putand astfel sa va bucurati de reducerea suplimentara de 5%.

Acest pachet promotional este potrivit pentru orice familie si va ajuta sa asigurati protectie atat familiei cat si prietenilor. Totodata, pentru a creste eficienta dispoziitvului Torser pot fi utilizate mai multe dispozitive in acceasi locuinta sau spatiu, pentru a va proteja de numeorasele surse de radiatii electromagnetice ce pot exista intr-o locuinta, precum cuptorul cu microunde, televizorul, calculatorul sau aparatura electrocasnica.

Pentru a va proteja de radiatiile electromagnetice, este bine sa existe un dispozitiv Torser intre sursa de radiatii si dumneavoastra, motiv pentru care le puteti amplsa in apropiere de cuptorul cu microunde, de frigider sau in fata televizorului. Dispozitivele Torser sunt extrem de utile pentru a proteja copiii impotriva radiatiilor electromagnetice, acestia fiind mai sensibili decat adultii, insa pot fi utilizate si pentru a neutraliza efectele negative ale zonelor geopatogene, in aceasta situatie putand fi amplasate sub fiecare pat din locuinta dumneavoastra.

Astfel, prin utilizarea dispozitivelor Torser asigurati protectia bio-energo-informationala a dumneavoastra, a afamiliei si a prietenilor.Torser
Despre Torser