torser

TORSER 3+1 Gratuit

TORSER 3+1 Gratuit


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 960 EUR    
Pret promo: 576 EURCOMANDA

Torser 3+1 Gratuit

Pentru a asigura protectie intregii familii, puteti achizitiona pachetul promotional Torser 3+1 Gratuit. Astfel, la achizitionarea a 3 dispozitive Torser veti primi 1 Torser gratuit. In acest fel veti cumpara 4 bucati Torser la pretul de 660 Euro, iar pretul unui dispozitiv Torser in acest pachet este de 165 Euro.

Daca veti achizitiona pachetul Torser 3+ 1 Gratuit, veti beneficia de o reducere de 45% fata de pretul unui singur produs. Exista posibilitatea de a achizitiona cele 3 dispozitive o data, intr-o singura comanda, sau in 2 comezi. Daca veti opta pentru 2 comenzi, atunci veti achita la primul Torser din comanda pretul intreg de 240 Euro, iar la cea de-a doua comanda, pe care o puteti lansa in maxim 30 de zile de la data primei facturi, veti primi celelalte 2 dispozitive Torser si dispozitivul oferit Gratuit.

Astfel, la cea de-a doua comanda veti achita diferenta dintre pachetul promotional de 660 Euro si valoarea primei comezi de 240 Euro, astfel incat veti achita la cea de-a doua comanda de 2 dispozitive Torser + 1 Gratuit 420 Euro la cursul BNR. Totodata, incepand cu cel de-al doilea dispozitiv achizitionat, pretul per bucata cu care se va calcula orice pachet promotional este de 220 Euro, iar daca veti lansa o comanda in maxim 30 zile dupa achizitionarea a 2 dipsozitive Torser pentru care ati platit 420 Euro, la aceasta comanda veti achita 220 euro si veti primi un Torser gratuit.

Astfel, pentru pachetul promotional Torser 3+ 1 Gratuit veti achita 660 Euro. In acest fel veti asigura protectie bio-energo-informationala intregii familii, fiind ideal pentru familiile cu 4 membri.Torser
Despre Torser