torser

Promotie TORSER 2 buc

Promotie TORSER 2 buc


TRANSPORT GRATUIT

Pret: 480 EUR    
Pret promo: 336 EURCOMANDA

Promotie Torser

Torser este un dispozitiv necesar pentru a asigura protectia personala impotriva radiatiilor electromagnetice, geopatogene sau psihotonice, cat si pentru a sprijini organismul in lupta impotriva afectiunilor si a creste eficienta tratamentelor administrate. 

Veti putea cumpara cele 2 dispozitive Torser fie o data, intr-o singura comanda, fie in 2 comenzi.

Daca optati pentru 2 comenzi, atunci veti plati pretul intreg la primul Torser din prima comanda, de 240 Euro, iar la al doilea Torser, pe care il veti putea comanda in maxim 30 de zile de la data facturarii primului Torser veti achita diferenta dintre pretul promotiei de 440 Euro si valoarea primei comenzi de 240 Euro, astfel incat la primirea celul de-al doilea Torser veti achita 200 euro la cursul BNR.

Acest pachet promotional format din 2 dispozitive Torser este ideal pentru cupluri sau pentru familiile formate din 2 membri, insa poate fi utilizat si de catre o singura persoana.

Data fiind expunerea excesiva la sursele de radiatii electromagnetice, datorate fie spatiului in care locuim, fie stilului de viata sau mediului de lucru, utilizarea a doua dispoziitve Torser va creste eficienta protectiei organismului impotriva radiatiilor. De asemenea, utilizarea a doua dispozitive este indicata persoanelor care lucreaza in apropierea retelelor si a antenelor din telefonia mobila si de telecomunicatii ce prezinta un risc crescut de a dezvolta polistimie, o afectiune caracterizata de un surplus de globule rosii, cat si celor care lucreaza in apropiere de cablurile de inalta tensiune, fiind crescut riscul de leucemie in aceasta situatie.

Totodata, persoanele care sufera de artroza, radiculita lombosacrata acuta, artrita sau scleroza difuza este bine sa utilizeze 2 dispozitive Torser, aplicate in unghi drept.

Acest pachet promotional este potrivit fie pentru cupluri si familiile alcatuite din 2 membri, fie pentru persoanele care necesita un grad crescut de protectie bioenergetica.Torser
Despre Torser