torser

Modalitati variate de a utiliza dispozitivul Torser

Modalitati variate de a utiliza dispozitivul Torser

   Dispozitivul Torser este destinat protejarii organismului impotriva radiatiilor electromagnetice, fiind eficient in a asigura echilibrul bioenergetic al organismului si a protectiei bioinformationale a omului in fata radiatiilor electromagnetice, psihotonice, geopatogene, cat si de alta natura. Avand la baza una dintre cele mai avansate tehnologii ale fizicii cuantice, Torser este conceput de catre oamenii de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare al reactorului de la Cernobil.

    Avand o dimensiune mica, Torser ofera modalitati variate de utilizare, de catre orice persoana doreste, la orice ora sau in oricare loc, astfel incat se poate utiliza pe perioada noptii sau pe perioada zilei. Este recomandat sa se utilizeze inainte sau dupa masa cu circa o ora, iar perioada de timp indicata pentru utilizare variaza in functie de afectiunea pentru care este folosit.

    Astfel, dispozitivul Torser poate fi utilizat pana la 24 ore pe zi. Persoanele dreptace il pot tine in mana stanga, pentru ca cele stangace Torser se tine in mana dreapta. Datorita actiunii sale complexe, Torser poate fi utilizat atat pentru oameni, cat si pentru a imbunatati calitatea hranei sau a apei, iar pentru nou nascuti se poate utiliza indirect, printr-o alta persoana, astfel incat dispozitivul se va tine intr-o mana, iar cu cealalta mana se va atinge copilul.

   Daca se doreste pastrarea dispozitivului Torser in apropiere de apa sau de hrana, pentru a pastra si emana informatiile transmise catre acest dispozitiv, este indicat sa se pastreze in apropiere acestora pentru o perioada de aproximativ o ora.

   Pentru a utiliza dispozitivul Torser, acesta se pozitioneaza cu partea pe care scrie Torser pe zona afectata insa nu direct pe piele, iar corpul trebuie sa fie relaxat.

   Extrem de important in utilizarea dispozitivului Torser este ca organismul sa se afle intr-o stare de repaos, astfel incat este bine sa ne concentram asupra procesului de respiratie sau luminii din fata noastra, insa trebuie sa evitam sa ne gandim la diferite probleme sau la neplaceri. Dat fiind faptul ca energia urmeaza gandirea, daca ne concentram asupra mainii, fluxul de energie se amplifica in directia mainii, insa daca ne gandim la probleme, este posibil sa simtim dureri de cap.

   Dupa terminarea tratamentului cu Torser trebuie sa stam linistiti pentru o perioada de 10-15 minute in care ne vom concentra asupra respiratiei, inspirand lent si adanc, cu o pauza de 5 secunde si expirand. Daca se va trece brusc de la starea de repaus la operatii active poate determina o usoara ameteala.

   Fiind un dispozitiv indicat pentru a accelera procesul de creare a conditiilor favorabile pentru vindecarea organismului, Torser permite cresterea imunitatii si prelungirea vietii active. Daca se doreste ca acest dispozitiv sa actioneze asupra starii nivelului psiho-informational, atunci se poate utiliza de la distanta, insa daca se doreste actionarea asupra dereglarii nivelului energo-informational, este bine sa se combine actiunea locala cu cea de la distanta.

   Pentru a actiona la nivelul locomotor si muscular, este indicat sa se utilizeze Torser la nivel local. Totodata, pentru a amplifica actiunea dispozitivului Torser se pot utiliza 2 dispozitive, unul in fata celuilalt in cazul pneumoniei, sub unghi drept in cazul durerilor articulare sau  paralel unul in fata de celalalt in cazul sindromului radicular.

    Conform cercetarilor stiintifice efectuate, Torser este un dispozitiv ce ajuta organismul sa se proteje impotriva radiatiilor electromagnetice si de alta natura, permitand oamenilor sa utilizeze in siguranta aparatura electronica, fara sa fie destabilizat campul bioenergetic al organismului. 

Torser
Despre Torser