torser

Intrebuintarea dispozitivului Torser

Intrebuintarea dispozitivului Torser

   Conceput pentru a proteja organismul uman impotriva efectelor nocive cauzate de radiatiile eletromagnetice, Torser permite utilizatorilor sai sa foloseasca in siguranta aparatele electronice, precum computerele personale, aparatele de radiolocatie, televizoarele, videoterminalele sau aparatele cu laser si de copiat. Prin utilizarea dispozitivului Torser este protejat organismul de influenta negativa a componentei informationale a radiatiilor electromagnetice produse de aparatele electromagnetice, iar eficienta sa este demonstrata de rezultatele obtinute in urma experimentelor practice si a cercetarilor amanuntite efectuate de catre oamenii de stiinta. 

   Conform documentelor de expertiza corespunzatoare ale Inspectiei Sanitar - Epidemiologice de Stat si ale Comitetului pentru Standardele Federatiei Ruse si prin Acordul International, Torser poate fi utilizat la scara larga, iar astazi este utilizat de peste 1.400.000 de persoane, multumite de rezultatele obtinute.

   O principala indicatie a dispozitivului Torser consta in neutralizarea zonelor geopatogene din incaperi, acestea fiind zonele care pot afecta campul spiritual si functionarea normala a organismului. Existente in intreaga lume, zonele geopatogene pot fi detectate cu ajutorul unei aparaturi speciale, motiv pentru care chiar daca locuim sau lucram intr-o astfel de zona, sunt foarte mari sansele sa ne fie imposibil sa cunoastem acest lucru.

   Daca o persoana cu un camp de protectie slabit locuieste intr-o astfel de zona, functionarea intregului organism poate fi serios afectata, astfel incat in unele situatii poate duce la deces. O alta utilizare a dispozitivului Torser este destinata aparaturii electronice, fie ca este vorba despre aparatura tehnica precum computere, cuptoare cu microunde, televizoare, imprimante, telefoane mobile sau transporturi electrice, fie medicala, precum aparatura radio-chimica sau fizioterapie.

   Prin utilizarea dispozitivului Torser este posibila respingerea radiatiilor cauzate de campurile electromagnetice ale acestora, datorita faptului ca acest dispozitiv creeaza un camp de protectie in jurul organismului. De asemenea, Torser este destinat si ca un sprijin complementar in tratarea a numeroase afectiuni, datorita efectului sau de a mari si accelera eficienta terapiei urmate si prin cresterea imunitatii.

    In ceea ce priveste influentele nocive emanate de persoanele din jur sau din alte surse, Torser detine capacitatea de a le neutraliza si a ne proteja de efectele negative transmise de acestea. Este extrem de usor pentru oameni sa fie afectati de persoanele negativiste, suparate si depresive, intrucat acestea pot influenta negativ campul bioenergetic uman.

   In acelasi timp, Torser este destinat pentru a preveni dereglarea starii de echilibru a sistemului energo-informational si armonizarii acestuia, datorita faptului ca acest dispozitiv creeaza un mediu armonios, ce confera optimism, pofta de viata crescuta si o stare generala buna, motiv pentru care utlizatorii sai vor simti o imbunatatire a starii de spirit.

   In prezent dispozitivul Torser este utilizat de medici si bioterapeuti din 26 de tari, insa actiunile sale sunt studiate in centre, clinici si policlinici atat pentru adulti cat si pentru copii, iar rezultatele obtinute in urma cercetatarilor dovedesc eficienta acestui dispozitiv in a imbunatati functionarea organismului.

Torser
Despre Torser