torser

Influenta radiatiilor electromagnetice

Influenta radiatiilor electromagnetice

    Alaturi de vechile surse de poluare, printre care se afla liniile de inalta tensiune, transportul electric sau aparatele electrice, mediul inconjurator este poluat de cuptoarele cu microunde, computerele personale, radiotelefoanele, antenele, aparatele de copiat, instalatiile de radiolocatie si cele Roentgen, televizoarele, aparatele de fizioterapie sau aparatura medicala dentara cu ultrasunete.

     Omul reprezinta un sistem complex cu un camp de torsiune strict individual din punct de vedere medico-biologic, ce cuprinde datele cu privire la starea de sanatate si codurile genetice ADN, un numar impresionant de substante chimice determina complexitatea campului de torsiune a omului.

      Astazi este dovedit stiintific, in urma cercetarilor si experimentelor efectuate, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra organismului. Astfel, s-a dovedit faptul ca in timpul functionarii monitoarelor computerelor persoanele, a telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde sau a altor aparate electronice, exista o componenta informationala impotriva careia organismului uman nu este protejat.

      De asemenea, dezvoltarea tehnologica crescuta din ultimii ani a determinat o modificare a fondului electromagnetic al Pamantului, planeta noastra fiind o sursa de emisii electromagnetice, motiv pentru care in diapazonul frecventelor radio, Pamantul este mult mai luminos fata de Soare.

       Ca dovada a cat de ingrijoratoare este utilizarea unui numar urias de dispozitive electronice, in orasele a caror populatie este mai mare de un milion de locuitori, emisiile electromagnetice de la dispoztivele tehnice depasesc de 30.000-70.000 de ori emisiile naturale. In acelasi timp, in zonele mai populate din Europa sunt utilizate peste 140.000 de milioane de telefoane mobile, cat si peste 50 de milioane de calculatoare si televizoare, atat calculatorul, cat si televizorul fiind utilizate de mai mult de 4 ore pe zi.

      Fiind tot mai expusi la radiatiile electromagnetice este necesara protectia organismului impotriva acestora, pentru a evita imbolnavirea. Astfel, daca suntem expusi in mod repetat la actiunea radiatiilor electromagnetice, este cauzata modificarea patologica a structurii celulare, prin combinarea radicalilor liberi cu proteinele sau acizii nucleici din celule. Fiind distrusa capacitatea organismului de a se apara, radicalii liberi distrug celule albe si acizii nucleici, acestia din urma fiind purtatorii informatiei genetice. Astfel, sunt cauzate mutatii genetice, ce pot duce la aparitia cancerului.

     Datorita efectele daunatoare pe care le detin radiatiile electromagnetice, oamenii de stiinta sunt preocupati de gasirea unei modalitati prin care organismul sa fie protejat de actiunea acestora, iar dispozitivul Torser face posibila mentinerea unui camp energetic puternic si un organism sanatos, prin respingerea radiatiilor electromagnetice.

Torser
Despre Torser