torser

Indicatiile terapeutice ale dispozitivului TORSER

Indicatiile terapeutice ale dispozitivului TORSER

 Dat fiind faptul ca toate aparatele electronice creeaza in timpul functionarii, campuri de torsiune de stanga, ce influenteaza negativ oamenii, un grup de oameni de stiinta din Ucraina, in colaborare cu NASA, au creat dispozitivul TORSER, care actioneaza asupra inlaturarii influentelor negative determinate de radiatii. Astfel, dispozitivul TORSER creeaza in jurul omului o zona de protectie si de corectie, prin devierea si neutralizarea radiatiilor electromagnetice, motiv pentru care oamenii pot utiliza in siguranta aparatele electronice.

  Datorita actiunii sale, TORSER este o modalitate bioenergetica de a proteja si echilibra capacitatea organismuui de a functiona optim si favorizeaza scaderea oboselii, prin echilibrarea la nivel energetic a organismului. Astfel, Torser se poate folosi pe perioada utilizarii telefonului mobil, a calculatorului, atunci cand se calatoreste cu mijloacele de transport electric sau atunci cand ne uitam la televizor.

   Indicatiile terapeutice ale dispozitivului Torser sunt numeroase si se utilizeaza diferit, in functie de fiecare afectiune in parte. Astfel, in cazul depresiilor, Torser se aplica in regiunea plexului solar sau in buzunar, iar atunci cand este utilizat pe perioada noptii se aseaza langa perna. In prima zi se utilizeaza pentru o perioada de 5 minute, urmand ca aceasta sa creasca treptat pana la 24 ore.

   In cazul psihozelor si nevrozelor, Torser se aseaza in partea din fata intre sprancene, iar daca este utilizat pe perioada noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna. In prima zi se utilizeaza 5 minute, a doua zi 15--20 minute, urmand ca treptat sa fie utilizat pana la 24 ore. Impotriva alcoolismului se aplica Torser in regiunea plexului solar, pe zona ficatului sau in buzunar, pentru 5 minute in prima zi, 15-20 minute a doua, putand fi crescut treptat timpul de utilizare pana se ajunge la 24 ore, iar noaptea se aseaza langa perna.

    Persoanele care sufera de diabet zaharat pot utiliza Torser asezandu-l pe zona ombilicala, pentru 25 minute pe zi, urmand sa creasca treptat perioada de utilizare pana la 24 ore, iar noaptea se aseaza sub pat. Fiind indicat si impotriva psihasteniilor, se aplica in regiunea plexului solar, pe zona ficatului sau in buzunar, iar daca este utilizat noaptea se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna. Se poate utiliza pe o durata de la 5 minute in prima zi, la 15-20 minute in a doua zi, crescand treptat durata utilizarii pana la 24 ore.

     Daca suferiti de alergii, diateze, acnee juvenila, puteti utiliza Torser aplicandu-l in regiunea plexului solar, pe o durata de 25 minute in prima zi, urmand sa creasca treptat pana la 24 ore, iar noaptea se aseaza sub pat sau la picioare. Impotriva insomniilor se aseaza in partea din fata intre sprancene, iar datorita faptului ca este utilizat pe perioada noptii se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna.

     In ceea ce priveste somnolenta, se utilizeaza in partea din fata intre sprancene si se utilizeaza pe durata intregii zile.

Alte indicatii terapeutice ale dispozitivului Torser sunt urmatoarele:

 • afectiuni ale coloanei vertebrale- prin aplicarea pe regiunea dureroasa sau pe zona lombara a coloanei vertebrale, in prima zi aplicandu-se pentru 2 ore, iar apoi se creste treptat durata de utilizare pana la la 24 ore.
 • dureri de cap, traumatisme cranio-cerebrale, comotii cerebrale -  se aplica in regiunea plexului solar sau in buzunar si se foloseste permanent. Noaptea se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri, fie in zona picioarelor, fie la cap;
 • impotriva radiatiilor la copiii care au stat in zone cu un grad crescut de radiatii, se utilizeaza 25 minute in prima zi, crescand treptat pana la 24 ore si se aplica in regiunea plexului solar, iar daca este folosit noaptea se aseaza langa perna, la o distanta de 50-90 centimetri.
 • dereglari de vedere -  se aplica in zona ochilor pentru 5 minute in prima zi, 15-20 minute in a doua zi crescand treptat  timpul de utilizare pana la 24 ore, iar noaptea se aseaza sub perna. Se poate utiliza o zi da si o zi nu.
 • excitabilitatea nervoasa ridicata la copii cu varste intre 12 si 15 ani -  se aseaza nopatea sub pat sau la picioare, pentru o perioada de 1--12 ore.
 • afectiuni respiratorii, se aseaza Torser in zona afectata, pe piept, pe gat, pe zona nasului, in regiunea cervicala, in regiunea cutiei toracice sau pe zona nasului pentru 5 minute in prima zi, 15-20 minute in a doua zi, crescand pana la 12 ore.
 • radiculita lombosacrata acuta, artroza artrita si scleroza difuza -  se aseaza in unghi drept 2 dispozitive Torser cu partea frontala pe zona dureroasa si pe segmentul lombo-sacrat al colonei vertebrale si se aplica pe intreaga zi.
 • afectiuni ale pielii, precum seboree, dermatita, psoriazis, alergii si neurodermite - se aplica in regiunea plexului solar sau pe regiunea afectata 5 minute in prima zi, 30 minute in a doua zi, urmand sa creasca treptat cu cate 25 minute pana la 24 ore, iar daca este utilizat noaptea se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna.
 • tractul gastrointestinal- se aseaza pe regiunea sau organul dureros pe o perioada permanenta, pana cand va fi indepartata durerea;
 • diferite dureri sau recuperare post-operatorie, se aplica local pe zona dureroasa, permanent, pana la eliminarea durerii;
 • aparatul respirator, se plica in regiunea afectata, fie pe piept, pe gat, pe zona nasului sau in regiunea cutiei toracice si se aplica permanent, pana la imbunatatirea respiratiei.
 • aparatul uro-genital, pe aplica pe regiunea dureroasa, permanent, pana la eliminarea durerii, iar daca este utilizat pe timpul noptii, se aseaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna.
 • afectiuni ale sistemului osteo-muscular si al celui tendinos, mialgii - se aseaza in regiunea dureroasa si pe regiunea lombara sacrala, pentru o perioada de 2 ore in prima zi, urmand sa creasca treptat pana la 24 ore.
 • procese tumorale - Torser se aplica pe regiunea afectata in zona tumorii si pe segmentul de protectie al coloanei vertebrale pentru 25 minute in prima zi, urmand sa se creasca treptat timpul de utilizare pana se ajunge la 24h.
 • afectiuni cardiovasculare, hipertonie, tahicardie, hipotonie, tahiaritmie- se aplica pe piept, in dreptul sternului sau se tine in mana stanga, in timp ce utilizatorul este relaxat. Se utilizeaza pe o durata de 5 minute in prima zi, 30 minute a doua zi, urmand sa creasca treptat durata utilizarii cu cate 24 minute pana la 24 ore, iar noaptea se utilizeaza la o distanta de 50-90 centimetri de perna sau deasupra patului.
 • sarcina toxica, se aplica pe segmentul sacral inferior pe o durafata de 25 minute in prima zi, iar durata va creste cu cate 20 minute pana la 24 ore.
 • boli endocrine -  Torser se aplica local pe zona glandei tiroide pe partea din fata a gatului sau in regiunea plexului solar, pe o durata de 2 ore in prima zi, care va creste treptat pana la 24 ore, iar daca este utilizat noaptea se aseaza la o distanta de 20-40 centimetri langa perna.
 • sterilitate, se aplica in regiunea uterului pe o durata de 25 minute in prima zi, care va creste treptat cu cate 20 minute pana se ajunge la 24 ore.
 • dereglari sexuale - se aplica pe partea inferioara a abdomenului, pe regiunea lombo-sacrata, pe o durata de 25 minute in prima zi, care va creste treptat pana la 24 ore.
 • dereglarea ciclului menstrual, fibromiome, eroziuni, infectii cu chlamidia - se aplica pe regiunea uterului, in partea inferioara a abdomenului. Durata utilizarii este de 25 minute in prima zi, insa va creste cu cate 20 minute pana la 24 ore.
 • prostatite - dispozitivul Torser se aplica pe regiunea lombaro-sacrala pentru 25 minute in prima zi, urmand sa creasca durata de utilizare cu cate 20 minute pana la 24 ore.
 • mastopatii - se aseaza in zona sanului, pe regiunea glandei mamare pe o durata de 25 minute in prima zi, urmand apoi sa creasca treptat cate 20 minute pana la 24 ore.

Astfel, dispozitivul Torser este indicat impotriva a numeroase afectiuni si se remarca prin posibilitatea de a actiona local si la distanta asupra omului, insa fara sa fie necesara alimentare electrica.

Torser
Despre Torser