torser

Efectele utilizarii dispozitivului Torser

Efectele utilizarii dispozitivului Torser

    Pentru a fi cunoscuta eficienta dispozitivului Torser in protectia campurilor fizice fine ale omului si insanatosirea pe trei nivele a biocampului omului, s-au facut observatii ale medicilor si bioterapeutilor, cat si autoobservatii ale pacientilor si voluntarilor, in tratamentul complex a peste 4700 de oameni.

   Alaturi de utilizarea dispozitivului Torser, tratamentul a avut in vedere urmarea unei diete si a unui regim ales individual prin iridodiagnostic, cat si utilizarea adaosurilor fito si alimentare, a preparatelor homeopatice, a antioxidantilor si urmarea sedintelor de masaj sau gimnastica respiratorie.

    Astfel, la 96 % dintre pacienti tratamentul a avut un puternic efect de calmare, astfel incat s-a prelungit durata somnului inca din primele zile, cat si calitatea acestuia, somnul devenind profund si urmand apoi sa scada din durata, astfel incat dupa 5-7 ore de somn pacientii se simteau odihniti. De asemenea, la 87% dintre pacientii au scazut irascibilitatea, tensiunea interna si excitabilitatea.

     In cazul persoanelor care sufereau de sindromul de oboseala sau de astenie generala, la 98% dintre acesteau a scazut obososeala, cat despre starile depresive, acestea au scazut in intensitate sau au disparut complet la 53% dintre bolnavi, urmand apoi sa se simta mult mai optimisti si mai plini de viata.

       Intr-o perioada cuprinsa intre 8 si 12 luni, la 17% dintre bolnavi au scazut in intensitate sunetul, zgomotul, fosnetul sau sunetul de apa curgatoare din cap si urechi. De asemenea, la 96% dintre pacienti au disparut sau au devenit mult mai rare durerile de cap si ametelile, iar la 23% dintre cazuri s-a ameliorat senzatia de gust in gura, au scazut senzatia de gura uscata, gustul de metal sau fierbinteala.

        Bolnavii cu dificultati de vedere au cunoscut in procent de 15% o creste a activitatii vizuale, iar la 90% dintre persoanele care au suferit traumatisme cranio cerebrale cu comotie cerebrala si-au imbunatatit starea generala de sanatate. Totodata, 34% dintre pacientii care sufera de ticuri, spasme, tremor al capului si al extremitatilor au observat o scadere sau disparitia acestora.

        La nivelul energo-informational, la 45% dintre bolnavii care au fost supusi observatiei au reusit sa previna in perioada sezonului rece infectiile respiratorii virale acute sau gripa, iar la 98% dintre acestia  a fost redus sindromul de durere si edem, cat si dupa operatii la articulatii sau in regiunea abdmoninala.

       La 2% dintre pacienti au scazut reactiile alergice, eczemele, seboreea, psoriazisul sau polinozele, iar la 3% dintre cei cu operatii de tumur s-a remarcat o reducere a perioadei postoperatorii. Rezultate bune au putut fi observate si la persoanele ce sufera de gastrita si ulcer duodenal, astfel incat la 20% dintre bolnavi s-a observat o ameliorare accelerata si epitalizare a ulcerului fara cicatrici.

      In cazul pacientilor ce sufera de astm bronsic, s-a observat o ameliorarea in urma utilizarii dospozitivului Torser la 38% dintre pacienti, iar la 59% dintre bolnavi au fost indepartate cistitele si pielo-nefritele. In ceea ce priveste afectiunile cardiovasculare, s-au obtinut bune rezultate la 60% dintre bolnavi, iar la bolnavii ce sufera de afectiuni ale sistemului endocrin s-a observat o normalizare la 20 % dintre pacienti.

      Alte rezultate obtinute in urma utilizarii dispozitivului Torser sunt urmatoarele:

  • la 35% dintre bolnavi s-a putut observa normalizarea hiper si hipo functiei glandei tiroide.
  • la 26% dintre bolnavi s-a remarcat normalizarea dereglarii ciclului menstrual fara hemoragii, intr-o perioada de 3-7 luni de utilizare a dispozitivului Torser.
  • la 11% dintre pacienti s-a observat o scadere lenta a mastopatiei.
  • la 28% dintre cazurile de artroza, artrite si radiculite sacrate, osteoporoze sau osteocondroze s-a observat o ameliorare.

    Toate aceste informatii cu privire la efectele utilizarii dispozitivului Torser au facut posibila cunoasterea efectelelor benefice pe care acesta le detine asupra sanatatii organismului, cat si asupra plantelor si animalelor. Astfel, utilizarea acestui dispozitiv asigura protectia organismului si face posibila ameliorarea a numeroase afectiuni.

Torser
Despre Torser