torser

Diagnosticarea bioenergetica a aurei umane cu metoda GDV

Diagnosticarea bioenergetica a aurei umane cu metoda GDV

    Pentru a face posibila studierea parametrilor energetici ai sistemelor biologice complexe, grupul de cercetare al profesorului K. Korotkov a creat complexul computerizat GVD Camera. Acesta are la baza efectul Kirlian si poate fi utilizat pentru diagnistice GDV in cercetarile stiintifice din domeniul medicinei, ce are ca scop observarea diferitelor tipuri de influente asupra organismului uman.    
    Astfel, cu ajutorul GDV Camera se pot observa influentele anumitor produse homeopate si alopate, cat si ale fizioterapiei, fiind un complex utilizat pentru a evalua starea de sanatate a pilotilor de avioane din cadrul fortelor armate ale Federatiei Ruse.
Metoda GDV in medicina poate fi utilizata pentru o evaluare rapida, preventiva, astfel incat permite descoperirea zonelor cu probleme in momentul verificarii sau zonele cu un potential de periculozitate ale unui organism uman. De asemenea, se poate utiliza pentru a evalua starea de sanatate a pacientilor din spitale, clinici, sanatorii si centre de sanatate.
    Pentru a evalua starea de sanatate a organismului prin metoda GDV, este nevoie de analiza GDV-gramelor, procesate de catre computer cu ajutorul unui program special. Printre avantajele oferite de aceasta metoda se afla claritatea si posibilitatea de a interpreta datele obtinute, obiectivitatea informatiilor, utilizarea in siguranta, fara sa existe riscuri, cat si costul redus al examinarii si simplitatea metodei, putand fi utilizata cu usurinta.
    Reprezentarea vizuala a campului energetic este posibila cu ajutorul unui program special al metodei GDV, campul energetic fiind reprezentat de o imagine ce inconjoara conturul uman. Cu ajutorul evaluarii campului energetic al organismului uman este posibila cunoasterea potentialului de energie uman.
    Posibilitatile de evaluare a complexului Camera GDV sunt variate, reprezentand singura modalitate obiectiva de a observa anumite procese, astfe lincat intensitatea, structura si caracterul luminescentei sunt influentate de starea initiala a obiectului, dar si de functionalitatea organelor si tesuturilor sau de nivelul proceselor vitale ale organismului.
    Totodata, pentru a ne ingriji de campul energetic al organismului, dar si pentru a-l proteja de radiatiile electromagnetice si de alta natura, este recomandat dispozitivul Torser, acesta fiind un dispozitiv de protectie personala si un stimulator bioenergetic prin biorezonanta, care functioneaza fara sa utilizeze o sursa de alimentare electrica.

Torser
Despre Torser