torser

Cum recunoastem daca un dispozitiv Torser este original?

Cum recunoastem daca un dispozitiv Torser este original?

Elementele de identificare ale unul dispozitiv Torser original se refera la culoare, ambalaj, sigiliu, serie si numar de identificare, manual de utilizare, certificat de garantie si factura fiscala

Culoarea Torserului pe partea frontala este mov, iar pe spate este gri inchis, excat ca in imaginile de mai jos:

Eticheta frontala este rotunda, metalizata, avand inscriptionat numele TORSER. Culorile care se regasesc pe eticheta sunt mov, gri si verde.

Pe partea opusa se afla o holograma numerica inscriptionata cu seria si numarul unic de identificare al fiecarui aparat Torser.

Seria si numarul unic de identificare sunt de forma NTRU 28100000. Importanta acestor cifre este data de faptul ca ele atesta originalitatea produsului si numarul lotului pus in vanzare de catre firma producatoare.

Dispozitivul Torser are un ambalaj individual, securizat cu un sigiliu holografic. Pe acest sigiliu se regaseste seria si numarul NTRU, aceleasi ca si pe holograma numerica de pe spatele Torserului.

 

Fiecare Torser este insotit de un Manual de utilizare in limba romana. In acest manual veti gasi toate informatiile necesare privind caracteristicile produsului, recomandarile privind modul de folosire, principiile care au stat la baza constructiei acestui aparat personal de echilibrare energetica.

Torser original are o perioada de functionare de 10 ani, fapt atestat de Certificatul de Garantie eliberat si stampilat de dealerul oficial al produsului. Pe acest document sunt in mod obligatoriu precizate clar informatii privind termenul de valabilitate al dispozitivului, seriile si numerele lotului curent din care face parte respectivul produs aflat la vanzare.

Pentru a verifica originalitatea Torserului este necesar ca seria si numarul unic de identificare sa fie mai mare de 28122900, astfel veti sti sigur ca perioada de garantie a dispozitivului dumneavoastra este de 10 ani, conform specificatiilor producatorului.

Factura fiscala insoteste in mod obligatoriu fiecare dispozitiv Torser. Aceasta cuprinde datele de identificare ale distribuitorului, respectiv ale cumparatorului, stampila si semnatura.

Torser
Despre Torser