torser

Campul magnetic si rolul acestuia in protectia organismului

Campul magnetic si rolul acestuia in protectia organismului

    Organismul uman este considerat un biosistem echilibrat, ce detine capacitatea de autovindecare, atunci cand sunt create conditiile necesare, care sa fie in armonie cu natura. Astfel, pentru o functionare optima a organismului acesta este protejat de 3 campuri, respectiv de campul magnetic, campul coulombic si campul torsionic. Aceste trei campuri asigura saturarea energetica a organismului uman.

   Astfel, campul magnetic contribuie la functionarea tesutului muscular si se afla in stransa legatura cu circulatia sangelui prin vasele de sange, astfel incat in muschii vaselor de sange se afla microelemente cationice, ce formeaza un ghid de unde magnetoecranat. Datorita undelor magnetice, ce trec prin vasele sanguine, transforma vasele sanguine pe toata lungimea lor in micropompe ale sangelui.

     Fiind prezenti in fiecare tesut muscular, lipsa cationilor poate duce la aparitia a numeroase afectiuni, precum spasme, slabiciune, hernii, osteocondroze, distrofii musculare, aritmii, slabirea muschiului inimii, peristalrismul stomacului si al intestinelor, motiv pentru care staturarea iono-catonica este importanta pentru ameliorarea afectiunilor. De asemenea, pentru a reface campul magnetic, de un real folos este dispozitivul Torser.

      Campul coulombic este al doilea camp de protectie al organismului, ce asigura viata oricarei materii vii si este substanta prezenta in fiecare celula, astfel incat patrunde in organism sub forma de unde sferice. Fiind concentrat in zona duodenului, valoarea campului coulombic variaza, motiv pentru care poate fi foarte mare dar si foarte mica.

     Daca valoarea campului coulombic este micsorata, atunci este redusa intensitatea proceselor fiziologice, astfel incat este perturbata functionalitatea organelor si se va deregla metabolismul. Totodata, sunt diminuate functiile de protectie ale organismului, motiv pentru care se poate considera ca in plan fizic, imunitatea consta in gradul de ionicitate sau starea de plasma a organismului, fiind influentata de valoarea campului coulombic.

         Din cauza nerespectarii mediului inconjurator, in ultimul deceniu a fost diminuata valoarea campului coulombic al spatiului nostru, determinand aparitia afectiunilor, insa pentru a mentine valorile normale ale acestui camp, se poate utiliza dispozitivul Torser, ce protejeaza campul energetic al organismului.

        Cel de-al treilea camp al organismului, respectiv campul de torsiune, este fundamental pentru a asigura energie informationala. Campul de torsiune al Pamantului se afla in stransa legatura cu rotirea campurilor planetei in 24 de ore, atunci cand raza de roatie a pamantului este indentica cu cea a campului de torsiune.

       Fiind prezent in gandire, in zone geopatogene, in clarviziune, in spatiu, in triunghiul Bermudelor, in vartejuri, in tsunami, in furtuni, in fulgerele in forma de sfera, in punctele de acupunctura sau in cutremurile de pamant, in organismul uman canalul campului torsionic este situat de-a lungul coloanei vertebrale. Astfel, in fiecare vertebra se afla un generator torsionic, legat prin campuri energetice cu un anumit organ sau cu un grup de organe.

      Toate generatoarele de torsiune transmit energie catre organele corespunzatoare, acest lucru fiind posibil chiar si atunci cand dormim, insa daca un generator nu este incarcat, atunci se produce epuizarea energetica a unui organ sau a unui grup de organe. Cel mai des sunt afectati rinichii si glandele suprarenale.

      Pentru a evita lipsa de alimentare cu energie a organelor corespunzatoare, dispoziitvul Torser regleaza nivelul energetic si contribuie la refacerea campului de torsiune, fiind un dispozitiv de protectie a organismului impotriva radiatiilor electromagnetice si de echilibrare bionergetica personala, ce poate fi utilizat de intreaga familie.

Torser
Despre Torser