torser

Aparatul TORSER

Aparatul TORSER

   Cercetarile efectuate au dovedit faptul ca in timpul functionarii calculatoarelor, telefoanelor mobile, televizoarelor, cuptoarelor cu microunde, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga, denumit levorgir, ce este o componenta a radiatiilor electromagnetice. De asemenea, Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza asupra efectelor negative ale radiatiilor electromagnetice, ce se manifesta prin caderea parului, somnolenta, stari depresive, scaderea libidoului, dureri de cap sau usturime oculara, insa pot duce la aparitia unor afectiuni serioase.

  Cu scopul de a preveni imbolnavirea cauzata de utilizarea computerelor personale, aparate de radiolocatie, aparate cu laser si de copiat, televizoare, cuptoare cu microunde si a altor aparate electrice, a luat nastere proiectul Neotek si dispozitivul TORSER, ce asigura protectia organismului impotriva radiatiilor electromagnetice. Dupa cum este dovedit, fiecare organism uman dispune de trei campuri, respectiv campul magnetic, ce ajuta la circulatia sangelui prin vasele sanguine si la functionarea tesutului muscular, campul de torsiune, care asigura procesul gandirii, transmite si receptioneaza informatiile si alimenteaza energetic materia vie si campul coulombic, ce contribuie la organizarea materiei vii, motiv pentru care asigura viata.

   Din nefericire, aceste campuri pot fi afectate de conditiile de trai specifice societatii moderne de astazi, iar printre principalii factori care afecteaza cele 3 campuri se afla radiatiile. Cu toate ca revolutia industriala a adus numeroase beneficii omului, astazi oamenii sunt afectati de numeroase aparate ce emana radiatii, fie ca acestea sunt televizoare, telefoane, cuptoare cu microunde sau trenuri electrice si metrou. Datorita nivelului de raspandire a aparatelor electrice ce emit radiatii electromagnetice, astfel incat in fiecare locuinta se afla un calculator si un televizor, oamenii sunt tot mai expusi la astfel de radiatii, motiv pentru care riscul de imbolnavire este tot mai crescut.

  Alaturi de radiatiile electromagnetice, cele 3 campuri ale organismului uman pot fi afectate si de catre persoanele din jurul nostru. Astfel, daca persoanele apropiate noua si cele cu care interactionam sunt depresive sau se intampla sa fie afectate de anumite probleme, ne pot transmite starea lor de spirit. Daca avem un cam energetic slab, iar persoana cu care vorbim este indispusa, atunci ne putem molipsi de energia negativa a persoanei respective si o putem transmite mai departe  altor persoane cu care comunicam. Din acest motiv, persoanele din jurul nostru pot reprezenta un factor ce afecteaza cele trei campuri ale organismului uman, putand astfel contribui, alaturi de alti factori, la modificarea starii de sanatate a organismului.

  Anumite evenimente neplacute prin care trecem, alaturi de unele stari psihice ale unei persoane pot determina o influentare negativa a campului energetic. Fie ca este vorba despre gelozie, ura, invidie, rautate, suparare sau sentimente de furie, anumite dezamagiri pe plan profesional sau personal pot influenta negativ gandirea si pot determina destabilizarea campului energetic. Totodata, extrem de importante sunt locurile in care locuim sau muncim, deoarece exista anumite locuri caracterizate de o incarcatura negativa, acestea fiind numite zone geopatogene.

     In zonele geopatogene se creeaza un camp nociv puternic ce afecteaza atat oamenii, cat si animalele sau vegetatia. Pentru a contribui la stabilizarea campului energetic al organismului, a fost conceput dispozitivul TORSER, ce asigura un efect rapid de protectie, energizare si echilibrare a organismului. Eficienta dispozitivului TORSER a fost dovedita de zecile de mii de teste ce au fost efectuate cu ajutorul a numeroase aparate medicale, precum complexul computerizat GDV-Camera, cat si a aparatelor de biorezonanta, precum Scio sau Tordi.

Torser
Despre Torser